LA SOSTA UTRECHT

LA SOSTA UTRECHT Altijd vers is een groot succes!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1433 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Sosta Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2022 om 10:52 Altijd goed eten, en fijn dat ik op de hoek bij ze woon. Altijd warm en snel eten! Ik bestel er al jaren! :) Aanrader!!
20 jul 2022 om 22:27 Gatverdamme never meer!!!! Alles was ontploft kipnuggets friet was super super vettig Chili cheese nuggets aangebrand ontploft schaam jullie dat je dit nog aflevert
17 jul 2022 om 22:08 Eten opzich prima maar te duur voor wat je krijgt. Bij een pizza van 11 euro verwacht ik meer. Ik heb voor 8 euro betere pizza’s gegeten dan deze. Deze kan ik hier thuis nog maken
1 jul 2022 om 19:12 Was lekkere kapsalon en gewoon goed op tijd bezorgd
27 jun 2022 om 21:26 Heerlijk gegeten en snelle bezorging
26 jun 2022 om 23:11 Noem het geen Taco, geef het een andere naam ofzo. Dat is respectloos jegens Tacos. Was serieus waar SMERIG !!!. Na 2 happen de prullenbak in gegooid
26 jun 2022 om 21:09 Lekker en goed belegd. Gaan we zeker aanbevelen hier !
13 jun 2022 om 22:57 Super snelle en aardige bezorger. Het eten was ook heerlijk!
7 jun 2022 om 8:48 Geweldige service
28 mei 2022 om 14:14 Heerlijk!
26 mei 2022 om 21:14 Eten was lekker en warm. Ik had pasta besteld met extra ingredienten. Broccoli zat er niet in, terwijl ik extra had betaald. Bezorging duurde circa twee uur.
9 mei 2022 om 23:58 Het eten was heerlijk en nog lekker warm. Snelle bezorging ook, hier ga ik zeker vaker bestellen!